Време е и представител на сайта да отговори.
Чудно ми е защо noby_007 се обръща към нас с "Уважаеми г-н Шеев", все пак ние сме Ников (
Аз) и Николов (
Краси).
Шею е един от многото потребители на сайта и няма нищо общо със създаването му и поддръжката, също така много негови творби са публикувани тук (с негово разрешение).
Причината речника да е в такова състояние в момента е това, че от доста време не съм разчиствал думите.
Чокманеца ми предложи помощ за този проблем и тези дни ще му дам възможност да се включи.
Не съм съгласен с всички твърдения на noby_007. Малко смело е да се каже, че някоя дума не се използва "никога" в езика. Това означава, че трябва да познаваш всички родопски диалекти.
Ако някой иска да помогне може да напише списък с думи във форума, които смята за грешни или неточни. Така на момента ще им обърна внимание и ще ги изтрия или поправя.
За съжаление платформата върху която е направен речника няма големи възможности, а смяна с по-добра означава твърде много време, което за сега с Краси няма как да отделим. Това което може да се направи към момента е с Ваша помощ да изчистим неточностите, които в момента наистина са много.