за Родопите и родопския диалект

Добре дошли, Гост
Потребителско име Парола: Запомни ме
горен !
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Мульату

Мульату преди 12 години, 11 месеца #1014

Конътъ пасот на Карлък. Нашия харатликь-зандраба-логопат утъшол да съ фанъ мульату да кара сено. Куландисвал гу'й адно нъдельа. Ага са'й пудбърал въчърон, ръкол на жънана: "Добрру мари, шва не наашшшту мульа,наашшшту са пъкаяшъ утзакь, пък асва са пъкай утпреж. По понятни причини не споменавам имена.

Re: Мульату преди 12 години, 8 месеца #1046


Следните потребители казаха Благодаря: Пошковица

Re: Мульату преди 12 години, 8 месеца #1047

Захманче,чъ кой разправя атея брусальки?! Май имам причина да ти изкажа специални благодарности?! Пък можъ да са наложъ и да та потрася летускьа да та почарпя. Аку'й ръкол аноя утгоръ ( Нъ зная дали гу има.).

Re: Мульату преди 12 години, 8 месеца #1048

Ей това го найдах в youtube.com,ама из го имам някъде по компютъра, бях го свалил като Рожен пее'87 и освен песните и няколко мухабета..! !
Изпълнителката се казва Мария Славчева ...по фамилияса трябва да няква от вашес жинс..май?!
Следните потребители казаха Благодаря: Пошковица

Re: Мульату преди 12 години, 8 месеца #1049

Захманче, дай ми някакви координати за връзка. Ти си младо момче и повече ти отива да пописваш по напяналкисъ, че май треските за делане станаха множко. Някой може ли да каже наистина колко думи съдържа този наш речник?! Броячът е формална работа. Не може Х да е "качил" думата скакаль и след пет месеца Y да я пробутва в множествено число - скакле като нова дума. Това са глупости. Нека да не лъжем себе си и да се уважаваме.

Re: Мульату преди 12 години, 8 месеца #1050

Добре де нека я изтрият,няма проблем !Бая се чудих за нея ..щото скакаль е ед.ч.,ама в множествено не е скакале ами е скакле! Както и да е!
Иначе скайпа ми georgi.zahmanov
Следните потребители казаха Благодаря: Пошковица
  • Страница:
  • 1
Време за създаване на страницата: 0.09 секунди